یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۵
۶ زندانی توسط خادمیاران رضوی کاشان آزاد شدند

حوزه/ مدیرکانون‌های خدمت رضوی منطقه کاشان از آزادی ۶ زندانی جرائم غیر عمد توسط خادمیاران رضوی شهرستان کاشان همزمان با فرا رسیدن دهه کرامت خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، محمد جهاندار در نشست خبری به مناسب دهه کرامت با تبریک ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) گفت: همزمان با دهه کرامت با اختصاص یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان زمینه آزادی ۶ زندانی جرائم غیر عمد در شهرستان کاشان فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه ۶۰۰ میلیون تومان توسط آستان قدس رضوی و ۶۰۰ میلیون تومان توسط خیران کاشانی برای آزادی ۶ زندانی جرائم غیرعمد در کاشان اختصاص داده شد، گفت: ۴ زندانی از ۶ زندانی از قشر بانوان هستند.

مدیرکانون‌های خدمت رضوی منطقه کاشان یکی از برنامه‌های این کانون در ایام دهه کرامت را بازدید خادمیاران رضوی از زندان کاشان اعلام کرد و اظهار داشت: این برنامه با عنوان ضامن آهو با هدف ایجاد فضای امام رضایی در زندان و آماده کردن زمینه آژادی زندانیان جرائم غیر عمد انجام می‌شود

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha